Over ons

HET VERHAAL VAN MENERGA

In 1980 startte het MENERGA®-verhaal onder het motto ‘Consequente energiebesparingen’. Onze naam staat voor ‘Minimaal ENERGie Apparaat’ en dat maakt direct de rode draad van onze verhaal duidelijk: energie herwinnen en energie besparen.

Ruim 30 jaar later zijn we actief in 27 landen. Sinds 1998 ook in België, waar twaalf medewerkers voor u klaarstaan. Onze productie en ontwikkeling gebeuren in het Duitse Mülheim an der Ruhr waar ons verhaal begon. Voor service en onderhoud rekent u op onze Belgische medewerkers.

Wat hebt u aan onze jarenlange ervaring? U kiest uit een aanbod dat alle domeinen van klimatisering en ventilatie bestrijkt. Daarbij specialiseren we ons in oplossingen voor zwembaden en passiefgebouwen en vandaag ook voor nulenergiegebouwen. Verken een aantal van onze interessante projecten.

Wat betekent werken met MENERGA® voor u? We vroegen het aan Johan Verplaetsen, gedelegeerd bestuurder van MENERGA-België: “Elk Menerga-toestel moet draaien als een Zwitsers horloge. Van bij het concept tot bij de uitvoering overleggen we intensief met het studiebureau, de architect, de installateur en de eindklant, zodat er geen improvisatiewerk op de werf wordt afgeleverd.”Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x