MENERGA IS GECERTIFICEERD: RLT-HERSTELLERVARBAND, EUROVENT EN PASSIEFHUISINSTITUUT

De vereniging van producenten RLT Geräte e.V. (Duitsland, RLT=Raumlufttechnik≈HVAC) heeft gecertificeerd dat de prestatiespecificaties van het HVAC-systeem ontwerpsoftware Menerga Designer voldoen aan de eisen van het test- en certificatieprogramma RLT-TÜV-01 van de Duitse Technische Inspectie Vereniging TÜV Süd. Menerga mag het label A+ en B dragen voor de series ThermoCond 38 en Adconair 76.

Eind 2014 reeds is de meerderheid van de Menerga ventilatie units Eurovent gecertificeerd. Het betreft onder andere de series ThermoCond, Adsolair, Resolair en Adconair in het gamma Menerga Air.

De Passiefhuiscertificaten voor series Resolair en Adconair zijn ook verlengd. De certificaten behelzen nu 8 toestelformaten van 2.000 tot 15.000m3/h (Resolair) en 6 toestelformaten van 1.500 tot 7.000m3/h (Adconair) zodat het optimale toestelformaat specifiek per project gekozen kan worden. Bovenop het duidelijk groter luchtdebiet dan aanvankelijk, kunnen de ontwerpers van passiefhuizen nu de passende unit met verschillende warmterecuperatiesystemen voor verschillende toepassingen kiezen.

Meer items MENERGA IS GECERTIFICEERD: RLT-HERSTELLERVARBAND, EUROVENT EN PASSIEFHUISINSTITUUT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x